Selectie groepen

SO YOU THINK YOU CAN DANCE!!!!

 

Balletstudio Flex heeft diverse selectie- en wedstrijdgroepen in de verschillende vestigingen.

 

Pre-Selectiegroep 8 – 13 jaar.

In deze groep krijg je verschillende dansstijlen aangereikt om zo met andere dansvormen in contact te komen en hierdoor een sterkere techniek te ontwikkelen. In deze groep kun je deelnemen aan demonstraties op markten en evenementen.

 

Selectie/Wedstrijdgroep 9 – 13 jaar en 14 – 17 jaar

.Bij voldoende danstraining in de preselectie groep kun je doorstromen naar deze groepen. Je neemt dan deel aan de eerste wedstrijden en demonstraties en leert hierdoor met je zenuwen om te gaan. Want deze gieren door je keel als je op het toneel staat.

 

MDC junior 9 – 13 jaar MDC Senior 14 – 17 jaar

Deze selectie/wedstrijdgroepen draaien al een aantal jaren mee met de wedstrijden en hebben diverse prijzen binnen gehaald op de reguliere wedstrijden en de Nederlandse kampioenschappen van Soneo. In deze groep staat de moderne dans voorop.

 

Je kunt voor de selectiegroepen in juni auditie doen. Als je belangstelling hebt dan kun je mailen of bellen naar Petra Koorn, 06-12151642, [email protected]

 

Als je op valt in de danslessen dan kan het ook zo zijn dat wij contact met jou opnemen.

 

NIEUW

Vanaf het nieuwe seizoen 2018/2019 willen wij een nieuwe selectie/dansgroep starten. Wij zijn nog aan het kijken hoe we dit vorm kunnen geven en laten in april/mei hier meer over weten. Zodat je ook hier auditie voor kunt doen.